ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ!!!..

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ!!!.."ΑΦΕΣ ήμΐν τα όφειλήματα ημών,

ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΡΑΣΗ EΧΕΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΕΙ EΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ


ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΦΡΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΈΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.

ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΡΑΣΗ EΧΕΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΕΙ EΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. 

ΑΦΟΥ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ «ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ» ΤΟΤΕ ΟΙ AΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ  ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ AΝΘΡΩΠΟΙ  EΠΑΨΑΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ (ΜΗ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ!). 

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ. ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ HΡΘΑΝ, ΓΙΑΤΙ HΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ  ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΈΛΕΓΕ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΣ (Ο AΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) 

ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ (ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ OΛΑ) ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ , Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΚΑΙ ΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΞΗΣ.

ΚΑΙ OΤΑΝ ΠΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗ «ΓΝΩΣΗ» ΤΟΥΣ OΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ OΛΟΥΣ  ΤΟΤΕ ΟΙ AΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ OΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ EΤΣΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΕΙ  ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΌΣΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ OΤΙ ΑΥΤΟΣ 

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΛΟΙΠΟΝ.

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ OΤΙ  ΕΝΩ EΡΧΕΤΑΙ EΝΑΣ AΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ EΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ OΠΩΣ ΣΟΥ EΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΕ EΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ EΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ EΓΓΡΑΦΑ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ OΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ OΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΕΙΣ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ OΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΦΟΥ  EΤΣΙ EΧΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ, OΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. 

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΛΟΙΠΟΝ!

OΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ AΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ  600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ. 

ΣΕ ΠΕΙΘΟΥΝ OΜΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΟΛΙΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΠΩΣ Ο AΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. 

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ.

ΜΗΠΩΣ HΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ! 

ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ. Για το αίμα των θυμάτων όμως ποιος θα λογοδοτήσει; 

Έτσι λοιπόν ένας πολιτισμός που υπήρχε στον χώρο αυτό για χιλιάδες χρόνια ξεριζώθηκε με εκείνη την κατάπτυστη συνθήκη μέσα σε διάστημα 2 ή 3 ετών.

Σκοπός ήταν “να ιδιοποιηθούν” αυτό το τεράστιο απόθεμα χρυσού και τον πλούτο των Ελλήνων της Μεσογείου οι οποίοι άν θυμάστε την εποχή εκείνη ήταν η πλουσιοτέρα ομάδα σε όλο τον πλανήτη .
Τρομακτική και βρώμικη ιστορία που από πίσω της κρύβονται οι προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού.

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

Καλλιόπη Σουφλή

Για το αίμα των θυμάτων όμως ποιος θα λογοδοτήσει;

Και τότε αλλά και έως σήμερα ειδικός όρος στο άρθρο 26 του καταστατικού της Εθνικής Τράπεζας μόνιμος αντιπρόεδρος με δικαίωμα εκτελεστού (δηλαδή ασκεί διοίκηση) είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Από το 1904 που δημιουργήθηκε η τράπεζα μέχρι το 1922 που έγινε η καταστροφή της Σμύρνης είχε περισυλλέξει η τράπεζα αυτή το 90% του πλούτου των Ελλήνων του Λεβάντε.

Είχε υποκαταστήματα παντού.

Στην Αλεξάνδρεια, στα Ιεροσόλυμα, στην Μυτιλήνη, στην Θεσσαλονίκη, στην Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη.

Επίσης είχε υποκατάστημα στο Βερολίνο στη Γερμανία.

Σε αυτά τα 19 χρόνια η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν δημιούργημα των εχθρών της Ελλάδος.

Δέν είναι ώρα να το αναλύσουμε αυτό ιστορικά.

Να θυμάστε όμως πως ο Ελληνισμός της Ιωνίας είχε παρουσία στο χώρο αυτό πάνω από 5.000 χρόνια.

Η Τροία ήταν Ελληνικός χώρος, η Περσία ήταν Ελληνικός χώρος μέχρι και το Αφγανιστάν ήταν Ελληνικός χώρος.

Έτσι λοιπόν ένας πολιτισμός που υπήρχε στον χώρο αυτό για χιλιάδες χρόνια ξεριζώθηκε με εκείνη την κατάπτυστη συνθήκη μέσα σε διάστημα 2 ή 3 ετών.

Σκοπός ήταν “να ιδιοποιηθούν” αυτό το τεράστιο απόθεμα χρυσού και τον πλούτο των Ελλήνων της Μεσογείου οι οποίοι άν θυμάστε την εποχή εκείνη ήταν η πλουσιοτέρα ομάδα σε όλο τον πλανήτη .

Να σκεφτείτε ότι μόνον το υποκατάστημα της Αιγύπτου δήλωνε κέρδη ετησίως από ένα έως ενάμιση εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα. Μόνον από ένα υποκατάστημα.

Η ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης είχε 5.800 εργοστάσια Ελληνικής ιδιοκτησίας.

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα υπήρχαν μόνο 450.

Όταν με διαταγή του Μπέη της Σμύρνης οι Τσετσένοι άρχισαν να σφάζουν τους Έλληνες πήγαν όλοι και κατέθεσαν τους τίτλους ιδιοκτησίας των εργοστασίων τους και των σπιτιών τους και των περιουσιών τους στην τράπεζα της Ανατολής διότι προβαλλόταν πάντα ως Ελληνική τράπεζα διότι και η Εθνική θεωρείτο Ελληνική τράπεζα.

Δεν ήξερε κανένας ότι την εποχή εκείνη η τράπεζα εκείνη ανήκει στους Χαζάρους.

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λεγόταν τυπικά “της Ελλάδος ” ασχέτως αν το έβγαλαν πριν από 2-3 χρόνια.

Επειδή η Ανατολή ήταν θυγατρική της Εθνικής οι Έλληνες θεωρούσαν πως και αυτό ήταν Ελληνικό Ίδρυμα.

Να σκεφτείτε ότι σήμερα ακόμα η Εθνική τράπεζα συλλέγει τεράστια ποσά από τίτλους ιδιοκτησιών των Ελλήνων της Σμύρνης.

Διότι δεν βρέθηκε ποτέ ο κάτοχος επειδή ή σφαγιάσθηκε από τους Τσετσένους ή βρίσκεται στο βυθό του Αιγαίου μαζί με τις μετοχές της Ανατολής.

Όταν το 1931-2 αποφασίστηκε να πουληθεί η τράπεζα της Ανατολής, ήταν αδύνατον να βρεθεί πλειοψηφικό πακέτο μετοχών για να γίνει γενική συνέλευση.

Προσπάθησαν 4 φορές να κάνουν γενική συνέλευση για να πωληθεί δήθεν η Τράπεζα της Ανατολής στην Εθνική Τράπεζα και δεν μπορούσαν να κάνουν συνέλευση επειδή ήσαν λιγότεροι από το 46%.

Όλες οι άλλες μετοχές είχαν εξαφανιστεί.

Δεν θέλω να σας πω τι έχει γίνει ιστορικά έκτοτε. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία.

Η ιστορία που διδάσκεστε εσείς είναι η ιστορία που θέλουν οι Εχθροί μας να ξέρουμε.

Όταν λοιπόν το 1932 υποτίθεται πως απορρόφησε η Εθνική Τράπεζα, την Τράπεζα της Ανατολής, υπήρχε ένα κεφάλαιο το οποίο ήταν κεφάλαιο εφεδρικό που ήταν γύρω στα 580 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα.

Το κάθε ένα χρυσό Γαλλικό Φράγκο ζυγίζει 8 γραμμάρια, άρα τα 580.000.000 χρυσά Γαλλικά Φράγκα ζυγίζουν (580.000.000 x 8γρ = 4.640.000.000γρ = 4.640.000 κιλά) 4.640 τόνους χρυσού.

Αυτό σύμφωνα με το συμβόλαιο πωλήσεως δεν μετεβιβάσθηκε στην Εθνική.

Κατατέθηκε σε έναν αλληλόχρεο λογαριασμό με επιτόκιο 7,25% και θα διαμοιραζόταν ισόποσα στους μετόχους οι οποίοι χάριν ευκολίας συμφώνησαν να πάρουν ένα ποσό 150 δραχμές έναντι της κάθε μετοχής μέχρις ότου γίνει η εκκαθάριση.

Επομένως να θυμάστε δύο πράγματα.

Το αποθεματικό κεφάλαιο δεν μετεβιβάσθηκε διά του συμβολαίου προς την Εθνική.

Προσετέθησαν δε στο αποθεματικό όλα εκείνα τα κεφάλαια των χρήσεων ’32, ’33, ’34, ’35 και ’36.

Το ποσόν στο οποίον έφτασε τον Δεκέμβριο του ’36, υπήρχαν κατατεθειμένα στην Εθνική Τράπεζα 870 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά φράγκα από την τράπεζα της Ανατολής.

Σύνολο 6.960 τόνοι χρυσού.

Αυτήν την ποσότητα χρυσού την πλήρωσαν οι Έλληνες της Μ. Ασίας. 4.000.000 Έλληνες με την ζωή τους και 2.000.000 Έλληνες ξεριζωμένοι πρόσφυγες από τις πατρογονικές τους εστίες.

Έως και σήμερα όμως, ειδικός όρος στο άρθρο 26 του καταστατικού της Εθνικής Τράπεζας μόνιμος αντιπρόεδρος με δικαίωμα εκτελεστού (δηλαδή ασκεί διοίκηση) είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.



ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΠΙΣΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ
 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ? 


ΣΗΚΩ, ΨΑΞΕ, ΔΙΑΒΑΣΕ. ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΙΣ  ΑΜΕΣΩΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

ΜΟΝΟ Η ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΓΕΝΝΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ. 

Οι τραπεζίτες του Θεού

Είναι δύσκολο να πας στον Παράδεισο αν είσαι «τραπεζίτης του Θεού». Αυτός είναι ο τίτλος των στελεχών του Ινστιτούτου για το Εργο της Θρησκείας, της Τράπεζας του Βατικανού, η οποία από τότε που ιδρύθηκε από τον Πάπα Πίο ΙΒ', το 1943, μάλλον εργάζεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ακόμα υπάρχει η ανάμνηση του αρχιεπισκόπου Πολ Μαρσίνκους, τον οποίο ο Ιωάννης Παύλος Β' προστάτευσε από την ιταλική Δικαιοσύνη κρύβοντάς τον στο Βατικανό και οι βασικοί συνεργάτες του οποίου - ο δικηγόρος της Μαφίας Μικέλε Σιντόνα και ο τραπεζίτης Ρομπέρτο Κάλβι - δολοφονήθηκαν. Στον πρώτο σερβιρίστηκε καφές με υδροκυάνιο μέσα στη φυλακή και ο δεύτερος βρέθηκε κρεμασμένος σε γέφυρα του Λονδίνου.
Ολα αυτά θα πρέπει να βάρυναν πολύ στη σκέψη του Ετορε Γκότι Τεντέτσι, του οικονομολόγου τον οποίο ο Βενέδικτος ΙΣτ' έθεσε επικεφαλής του Ινστιτούτου το 2009 προκειμένου να καθαρίσει τα οικονομικά του Βατικανού. Αλλιώς γιατί, μετά την αποκάλυψη ότι υπήρχαν περίπου 24.000 αδιαφανείς λογαριασμοί σε τράπεζες, να φτιάξει φακέλους με τις αποδείξεις και να τους παραδώσει σε δύο έμπιστους φίλους του; Με την οδηγία, μάλιστα: «Αν με σκοτώσουν, εδώ βρίσκεται ο λόγος του θανάτου μου».
Ο Τεντέτσι δεν δολοφονήθηκε, αλλά οι ίδιοι ιεράρχες που είχαν αντιδράσει όταν ο προηγούμενος ποντίφικας, κατά κόσμον Γιόζεφ Ράτσινγκερ, ζητούσε χρηματοοικονομική διαφάνεια, ξεφορτώθηκαν τον τραπεζίτη του Θεού κατηγορώντας τον για ασάφειες και κάποιου είδους τρέλα. Τώρα αποκαταστάθηκε στα ιταλικά δικαστήρια, όχι όμως ακόμα στο Βατικανό. Ο Γκότι Τεντέτσι προειδοποιεί ότι παρά τις προσπάθειες του Πάπα Φραγκίσκου, το Ινστιτούτο για το Εργο της Θρησκείας παραμένει μια φωλιά με πολλά ντροπιαστικά μυστικά. «Η υπόθεση Vatileaks (η διαρροή των εγγράφων κορυφώθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 με την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ' από τον παπικό θρόνο) δεν έχει εξηγηθεί ακόμα» υποστηρίζει. «Αποτελεί μέρος της Ιστορίας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας που κινδυνεύει να παραμείνει αδιευκρίνιστο. Μερικοί από τους δράστες εξακολουθούν να εργάζονται στο Βατικανό».
Επί πολλά χρόνια η Τράπεζα του Βατικανού αποτέλεσε την τέλεια κρυψώνα για χρήματα πολιτικών και μαφιόζων, ένας φορολογικός παράδεισος στο κέντρο της Ιταλίας τον οποίο δεν μπορούσε να αγγίξει κανείς. Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β' την είχε χρησιμοποιήσει ευρύτατα και για τη χρηματοδότηση του αγώνα του εναντίον του κομμουνισμού, ενώ υπάρχουν φήμες ότι μέσω αυτής στηρίχθηκαν και πολλές άλλες δραστηριότητες, όχι μόνο του Βατικανού. Εκείνοι που γνωρίζουν, κάνουν λόγο για σκληρό αγώνα που διεξάγεται στους κόλπους της Αγίας Εδρας προκειμένου να μην υπάρξει διαφάνεια και να μη βγουν στο φως τα σκοτεινά μυστικά. Ισως η δύναμη του Πάπα να μη φθάνει μέχρι εκεί.

ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ: Ο ΠΑΠΑΣ, ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Ο Πάπας Φραγκίσκος μόλις ανακοίνωσε ότι το Βατικανό θα εισέλθει σε ένα «παγκόσμιο πακέτο» με τις μεγάλες εταιρείες και τράπεζες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Ιδρύματος Rockefeller και ενός Rothschild. Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα οικονομικό συμβούλιο που θα αναδιανέμει τον πλούτο σε όλο τον κόσμο και ωθεί τις πολιτικές για την υπερθέρμανση του πλανήτη / την κλιματική αλλαγή. Όλα αυτά και πολλά άλλα σε αυτήν την έκθεση…


ΑΠΕΙΡΗ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ .
ΑΠΕΙΡΗ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,

ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ .


ΠΗΓΗ

BLOGGER ΠΕΡΣΕΦΒΝΗ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια