ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΝΩ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ

 

ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚ ΤΟΤΕ ΣΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Στις 2 Ιουνίου 1823 το Εκτελεστικό (Κυβέρνηση) εξουσιοδότησε τους Ιωάννη Ορλάνδο, Ανδρέα Ζαΐμη και Ανδρέα Λουριώτη να μεταβούν στο Λονδίνο και να συνάψουν δάνειο 4.000.000 ισπανικών ταλλήρων. Η επιτροπή καθυστέρησε να αναχωρήσει, λόγω έλλειψης χρημάτων για τα έξοδα του ταξιδιού, τα οποία κάλυψε με δάνειο ο Λόρδος Βύρων. Στις 26 Ιανουαρίου 1824, ο Ιωάννης Ορλάνδος και ο Ανδρέας Λουριώτης έφθασαν στην αγγλική πρωτεύουσα και ύστερα από έντονες διαπραγματεύσεις, στις οποίες πήραν μέρος και μέλη του Φιλελληνικού Κομιτάτου, συνομολόγησαν ένα δάνειο 800.000 λιρών με τον οίκο Λόφναν (9 Φεβρουαρίου 1824). Το δάνειο είχε τόκο 5%, προμήθεια 3%, ασφάλιστρα 1,5% και περίοδο αποπληρωμής 36 χρόνια. Ως εγγύηση για την αποπληρωμή του δανείου τέθηκαν από ελληνικής πλευράς τα δημόσια κτήματα και όλα τα δημόσια έσοδα.

Όμως, το ποσό που έφθασε στην επαναστατική διοίκηση ήταν μόλις 298.000 λίρες, αφού το παραχωρούμενο δάνειο είχε οριστεί στο 59% του ονομαστικού (472.000 λίρες) και από αυτό παρακρατήθηκαν 80.000 ως προκαταβολή τόκων δύο ετών, 16.000 για χρεολύσια, 2.000 ως προμήθεια και άλλες δαπάνες.

Στις 31 Ιουλίου 1824, το Βουλευτικό αποφασίζει τη σύναψη και νέου δανείου, λίγες εβδομάδες μετά την καταστροφή της Κάσου και των Ψαρών κι ενώ η Επανάσταση βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο. Το δεύτερο δάνειο ανέλαβε ο τραπεζιτικός οίκος των αδελφών Ρικάρδο με ονομαστικό κεφάλαιο 2.000.000 λιρών (26 Ιανουαρίου 1825). Τη διαπραγματευτική ομάδα αποτελούσαν και πάλι οι Λουριώτης και Ορλάνδος. Όπως και στο πρώτο δάνειο, το καθαρό ποσό περιορίστηκε στις 816.000 λίρες, αφού το παραχωρούμενο δάνειο είχε οριστεί στο 55% του ονομαστικού (1.100.000) και από αυτό παρακρατήθηκαν 284.000 λίρες για προκαταβολή τόκων δύο ετών, χρεολύσια, προμήθεια και άλλες δαπάνες.

ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΉΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. (ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ) 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 1827

Στη συνθήκη του Λονδίνου στις 6 Ιουλίου 1827 οι Μεγάλες Δυνάμεις (Αγγλία,Γαλλία,Ρωσία), παρακινούμενες από την επιθυμία ενίσχυσης της επιρροής τους στα Βαλκάνια, αποφάσισαν την ειρήνευση στην Ελλάδα προτείνοντας παράλληλα στον Σουλτάνο Μαχμούτ Β΄ την παραχώρηση ανεξαρτησίας στους Έλληνες. Ήταν μία απόφαση που ΘΑ άλλαΖε τα δεδομένα του ελληνικου ζητήματος και ΘΑ οδήγουσε τελικά στην ίδρυση του Ελληνικού Κράτους.
Άρθρο. Ι. Οι Αναθέτουσες Δυνάμεις προσφέρουν τη διαμεσολαβηση τους στην Οθωμανική Πορφύρα, με σκοπό τηνπραγματοποίηση συμφιλίωσης μεταξύ αυτής και των Ελλήνων.

2.1 Η Ελλάδα θα αποτελέσει Μετόχι (ΥΠΟΚΑΤΟΧΗ της Τουρκίας) και θα Αποτίσει φόρο τιμής.
Διορισμός Ελληνικών Αρχών.
2.2 Οι Έλληνες θα ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ κάτω από τον Σουλτάνο, κατά συνέπεια θα καταβάλλουν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία ετήσιο φόρο τιμής, το ύψος του οποίου θα καθορίζεται, με ΤΗΝ κοινή συμφωνία ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Οι Έλληνες θα γίνουν Κάτοχοι όλης της Τουρκικής Περιουσίας ΜΕ την Πληρωμή της Αποζημίωσης. (ενοικιαστηριου).

Άρθρο 3. Οι λεπτομέρειες του παρόντος Διακανονισμού, καθώς και τα όρια του εδάφους στην Ήπειρο και ο ορισμός των Νήσων του Αρχιπελάγους στα οποία εφαρμόζεται η παρουσα συνθηκη, διευθετούνται με διαπραγμάτευση που θα συναφθεί στο εξής μεταξύ των Υψηλών Δυνάμεων και των Δύο Διαγωνιζόμενων Μερών.
Ειρήνευση της Ελλάδας.

Άρθρο IV. Οι Αναθέτουσες Δυνάμεις συμμετέχουν στην άσκηση των εργασιών χαιρετισμού της Ειρήνευσης της Ελλάδας, βάσει των ορων που καθορίζονται στα προηγούμενα άρθρα. Η επανάσταση ωστόσο δεν είχε ακόμη τελειώσει καθώς η Οθωμανική Αυτοκρατορία απέρριψε τη Συνθήκη[2]. Και Η οριστική ανεξαρτησία του νέου ελληνικού κράτους παγιώθηκε δυόμισι χρόνια αργότερα με το Πρωτόκολλο του Λονδίνου.
============================================================

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 1830
 
1. Η Ελλάδα θα δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο κράτος και θα απολαμβάνει όλα τα πολιτικά, διοικητικά και εμπορικά δικαιώματα που συνδέονται με την πλήρη ανεξαρτησία.

2. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα πλεονεκτήματα που παραχωρήθηκαν στο νέο κράτος, και για να συμμορφωθεί με την επιθυμία που εξέφρασε Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ να επιτύχει τη μείωση των συνόρων που καθορίζονται από το πρωτόκολλο, το οποίο θα επεκτεινόταν νότια της συνοριακής γραμμής που όριζαν οι ποταμοί Αχελώος και Σπερχειός.

3. Η κυβέρνηση της Ελλάδας θα είναι μοναρχική και κληρονομική, κατά σειρά πρωτογενών. Θα ανατεθεί σε έναν Πρίγκιπα που δεν μπορεί να επιλεγεί ανάμεσα σε εκείνες των βασιλέων οικογενειών στα υπογράφοντα κράτη της Συνθήκης της 6ης Ιουλίου 1827, και θα φέρει τον τίτλο του Κυρίαρχου Πρίγκιπα της Ελλάδας. Η επιλογή αυτού του πρίγκιπα θα αποτελέσει αντικείμενο επακόλουθων ανακοινώσεων και προϋποθέσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 8 ΑΡΘΡΑ. ΒΑΥΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΙΛΟΑΓΓΛΙΚΑ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΑ ΦΙΛΟ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΚΩΛΕΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΖΑΙΜΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ… ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ(ΑΓΓΛΙΑ)…ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ(ΓΑΛΛΟΙ)… ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΡΩΣΟΙ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 1827.

ΣΥΝΘΗΚΗ (ΡΥΘΜΙΣΗ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
(21 Ιουλίου 1832)

Το 1830 οι τρεις Δυνάμεις είχαν συμφωνήσει με τον Λουδοβίκο της Βαυαρίας για την ενθρόνιση του Όθωνα στο «υπό κατασκευήν» Βασίλειον της Ελλάδος, και επρόκειτο την άνοιξη να οριστικοποιήσουν την εκλογή του Πρίγκιπα Όθωνα, η Αγγλία, στην προσπάθειά της να καταστήσει την Ελλάδα Βρετανικό Προτεκτοράτο, έστειλε απ’ τον Γενάρη του ‘32 τον Στράτφορντ Κάνιγκ στην Κωνσταντινούπολη να διαπραγματευτεί με τους αντιπροσώπους της Γαλλίας και της Ρωσίας, ώστε από κοινού να πείσουν την Οθωμανική Πύλη να δεχτεί τις διαθέσεις και τις προτάσεις των. Οι διαπραγματεύσεις αυτές«περί επικυρώσεως της εκλογής του Όθωνος», ολοκληρώθηκαν στις 21 Ιουλίου
 1832
Στην πραγματικότητα αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν τίποτ’ άλλο, παρά ένα σκληρό παζάρεμα για την αποζημίωση της Τουρκίας, η οποία εκ των πραγμάτων ήταν αναγκασμένη να πουλήσει ένα μικρό τμήμα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, ώστε στο τμήμα αυτό οι Μεγάλες Δυνάμεις και η Βαυαρία να εγκαθιδρύσουν ένα μικρό κρατίδιο, το Βασίλειον της Ελλάδος, υπό την εγγύησιν και τον πλήρη έλεγχο των προστάτιδων. Κι αφού λοιπόν το παζάρεμα ανάμεσα στον Κάνιγκ και τον Σουλτάνο ολοκληρώθηκε επιτυχώς και για τις δύο πλευρές, στις 21 Ιουλίου 1832 υπογράφτηκε ο Διακανονισμός της Κωνσταντινουπόλεως. η Συνθήκη αυτή είναι ένα συμβόλαιο αγοραπωλησίας, στο οποίο πωλητής εμφανίζεται ο Σουλτάνος και αγοραστής ο Άγγλος πρεσβευτής Στράτφορντ Κάνιγκ.

 

ΑΡΘΡΑ ΣΥΝΘΗΚΗΣ

1. Τα Βόρεια σύνορα της Ελλάδας ορίστηκαν τελικά στη γραμμή Αμβρακικού – Παγασητικού.

2. Η αποζημίωση της Τουρκίας οριζόταν στα 40 εκατομμύρια γρόσια (462.480 λίρες στερλίνες)

3. Η καταβολή της αποζημίωσης θα γινόταν τον Δεκέμβρη του 1832 με ταυτόχρονη εκκένωση από τα τουρκικά στρατεύματα των εδαφών που κατείχαν νότια της συνοριακής γραμμής.

4. Η χάραξη της συνοριακής γραμμής αποφασίστηκε να γίνει από οροθέτες των τριών Δυνάμεων, με συμμετοχή Τούρκου οροθέτη, εντός έξι μηνών χωρίς την παρουσία Έλληνα αντιπροσώπου! 
Συν τοις άλλοις οι εγγυήτριες Δυνάμεις συμφώνησαν μεταξύ τους και τα παρακάτω:

1. Τα έξοδα των Βαυαρικών δυνάμεων, που σε λίγο θα κυβερνούσαν την Ελλάδα, καθώς και η αποζημίωση στην Τουρκία, θα καλύπτονταν από συμμαχικό δάνειο 2.400.000 λιρών! Τελικά στις 26 Δεκεμβρίου η Πύλη, αφού έλαβε την αποζημίωση, αποδέχτηκε τη ρύθμιση των συνόρων και αναγνώρισε το Βασίλειο της Ελλάδος. Το άλλο πρωί οι Έλληνες ξύπνησαν και πληροφορήθηκαν ότι χρωστούν το αμύθητο ποσό των 2.400.000 λιρών, σε Αγγλικές κυρίως Τράπεζες, για την εξαγορά της πατρίδας των! Ο μεγαλειώδης αγώνας του Ελληνικού λαού και η δωδεκάχρονη επανάσταση για την ανεξαρτησία μετατράπηκε σε βαριά και συνεχή φορολόγηση, που για το συγκεκριμένο και μόνο δάνειο κράτησε ως το 1964! Δηλαδή οι Έλληνες πλήρωναν επί 132 χρόνια τη θυσία τους για να πάρουν πίσω τη δική τους γη!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΕΚ 1 ΤΟΥ 1833 ΜΕ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΟΘΩΝΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΙΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ…. ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ.
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 6 ΤΟΥ ΦΕΚ 1833 ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΣ ΑΥΤΟΥ… ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ Ή ΑΠΟΣΤΑΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ..(ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ).

ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 2 ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΩΧΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΣΟΙ ΑΡΡΕΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΣΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΟΘΩΝΑ ΩΣ ΥΠΗΚΟΟΙ.. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΔΟΥΛΟΙ.

1834 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 2.400.000 ΛΙΡΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1815. Ο ΜΑΞ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΓΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ.

1841 ΙΔΡΥΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ. 7 ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΩΧΕΥΣΑΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΠΟ ΤΟ 1890 ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ. ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200+400 = 600 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ (ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ) ΝΑ ΑΝΑΧΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.



Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!



ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΕΝΩΝΟΝΤΑΙ!!!
Ε.ΣΥ. ;;;



Δείτε Επίσης:










Δεν υπάρχουν σχόλια