ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

200 000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - Συνέντευξη του βιοφυσικού Μιχ. Γρηγορίου

 

Συνέντευξη του βιοφυσικού κ. Μιχ. Γρηγορίου, στην ραδιοφωνική εκπομπή "Παραπολιτικά στα FM" στον 901, στις 8.12.2014.

ΠΡΙΝ 200.000 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ 24 ΠΟΛΥΑΚΟΡΕΣΤΑ

Οι ταχύτητες του νευροάξονα του εγκέφαλου μονωμένου με 24 πολυακόρεστο από το ελαιόλαδο ταξιδεύει στα 130 με 150 μέτρα το δευτερόλεπτο.
Το ελαιόλαδο με 24 πολυακόρεστα από την φύση παράγεται μονό από την καλλιεργήσιμη έλαια.


Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ Α ΚΑΙ Δ ΚΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

Τι είναι κυματική του εγκέφαλου....

Ο εγκέφαλος έχει δυο τρόπους λειτουργίας. όταν είμαστε ξύπνιοι ο εγκέφαλος σαρώνει με μια παράγωγη ηλεκτρικού ρεύματος στο πίσω μέρος του εγκέφαλου 24 φορές το δευτερόλεπτο όλα τα αισθητήρια όργανα, οτιδήποτε ακούμε οτιδήποτε βλέπουμε οτιδήποτε αγγίζουμε οτιδήποτε σκεφτόμαστε, σκανάρεται 24 φορές το δευτερόλεπτο.
Όταν κοιμόμαστε, το σκανάρισμα πηγαίνει στις 12 φορές το δευτερόλεπτο.

Στα 24 σαρώματα του εγκέφαλου. αν χωρίσω την ήμερα σε 24 ώρες, την μία ώρα σε 60/1 και το 1/1 λεπτό σε 60 δευτέρα λεπτά, τότε, στο δευτερόλεπτο έχω 24 σαρώματα του εγκέφαλου της Α κυματικής!

Αν χωρίσω την ήμερα μου με οποιοδήποτε άλλο τρόπο ώρας, τα λεπτά με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, με οποιαδήποτε άλλη μαθηματική ισορροπία, π ο τ ε δεν θα ταιριάξουνε 24 ώρες με 24 σαρώματα το δευτερόλεπτο.


ΠΡΙΝ 200 000 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΠΌ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΝΑΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΚΑΣΣΙΟΠΗ - ΚΝΩΣΟΣ)

Τώρα σαν θέμα παρατήρησης του αστικού φαινομένου και την Ανατολή και τις Ισημερίες και όλα αυτά τα βλέπουμε μέσα στην αναφορά στους Ελληνικούς ναούς στον ελληνικό χώρο με πλήρη κατανόηση μετάπτωση ισημερινών και στα Ορφικά κείμενα τα οποία μας πηγαίνουν και στο 11.000 π.Χ., αυτό είναι μια συγκεκριμένη αναφορά που διαβάζουμε στα Ορφικά κείμενα.

Όταν λοιπόν αναφέρεται ότι ο αστερισμός του Λέοντα αλλάζει δομή αλλάζει εικόνα μία φορά για 500 χρόνια κάθε 11.000 χρόνια αλλάζει η δομή των άστρων σε σχέση μεταξύ κινήσεων των αστέρων εκείνον και μας, και αλλάζει για 500 χρόνια, και όταν το δει κάποιος, -άντε έζησες την στιγμή που αλλάζει ο αστερισμός, για να ξέρεις ότι θα συμβεί ανά 11.000 χρόνια και ότι θα διαρκέσει και 500 χρόνια.. πώς θα το καταγράψεις αυτό;; Αν δεν έχεις μία καταγραφή διαχρονική;;!! (δημοσιογράφος: μήπως το γράψεις με μύθους:..)
Tο θέμα είναι το άλλο.. ότι αν το γράψεις απλός σαν μύθο, γιατί(;;) στην αναπαράσταση των Ελληνικών πόλεων που έχουμε του αστερισμό του Λέοντα αυτή τη στιγμή στην Αργολίδα - Αρκαδία, ο αστερισμός είναι όπως τον βλέπουμε το 12000 περίπου π.Χ. που είμασταν στον Αστερισμό του Λέοντα, όπως τον βλέπουμε τον Αστερισμό του Λέοντα τώρα δεν είναι οι πόλεις χτισμένες όπως πρέπει όταν είναι ο πρώτος άθλος του Ηρακλή.
Στην Αθήνα τον δήμο για είναι πολύ διαφορετικά από τις σημερινές με μία μικρή απόκλιση ακριβώς όπως είναι όμως ο αστερισμός που τον βλέπουμε το 12.000 π.Χ. Η θέση των πόλεων 12.000 π.Χ. ακριβώς πού είναι οι Δελφοί Ορχομενός Δίστομο και όλα αυτά είναι ακριβώς! Τώρα, ο αστερισμός των Διδύμων πού είναι οι Δελφοί - Ορχομενός - Δίστομο και όλα αυτά, είναι ακριβώς οι πόλεις όπως βλέπουμε τον αστερισμό των Διδύμων, είναι ακριβώς οι πόλεις όπως βλέπουμε τον Αστερισμό σήμερα, είναι ακριβώς της Κασσιόπης στην Κνωσό όπως είναι τώρα ακριβώς.

Οι εφτά στις εφτά πόλεις είναι ακριβώς!
Λες και πήραμε τον ουρανό τον κατεβάσαμε κάτω και φτιάξαμε με ακρίβεια τις πόλεις.

Τον Ωρίωνα λες και τον κατεβάσαμε και φτιάξαμε τις πυραμίδες.
Για τον αστερισμό των Διδύμων, όλες οι πόλεις που ανέφερε σχετίζονται με τον Απόλλωνα και τη Αρτέμιδα, που είναι δίδυμοι!
Είναι τρομερός αυτός ο αποσυμβολισμός για να μπορέσει ο κόσμος να καταλάβει τι έχει συμβεί.

------------
Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Βιοφυσικού
Μιχάλη Γρηγορίου


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ - 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια