ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΜΚΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ Ή ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;!!

Η ΜΚΟ της Εκκλησίας θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την νομική παροχή ασύλου στους αλλόφυλους εισβολείς ή τον διωγμό των Ελλήνων εν τέλει;;;

Σύσκεψη για τους αλλόφυλους εισβολείς πραγματοποιήθηκε στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος την ώρα που πληθαίνουν οι ροές προς τα ελληνικά νησιά, η κατάσταση είναι ασφυκτική και η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία εγείρει ανησυχίες για νέο κύμα εισβολέων προς την χώρας μας.

Εξάλλου, λίγο νωρίτερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν απείλησε Ευρώπη και Ελλάδα ότι θα «αφήσει» 3,6 εκατομμύρια “ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ” “ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ” προς… Δυσμάς.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας μίλησε στους δημοσιογράφους για τα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση.

«Η σημερινή συνάντηση με τον κ. Χρυσοχοϊδη έγινε με σκοπό να υπάρξει μια συνεργασία με την παρούσα κυβέρνηση για το ζήτημα του μεταναστευτικού. Η συνεργασία ξεκινά με καλές προϋποθέσεις γιατί και από τις δυο πλευρές υπάρχει διάθεση για δουλειά (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ;; ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ;;;). Η ΜΚΟ της Εκκλησίας έχει όλες τις υποδομές για την νομική παροχή ασύλου στους μετανάστες αλλά και την επανένωση οικογενειώνΣήμερα συζητήθηκε η δυνατότητα να δοθούν ακίνητα της Εκκλησίας ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν οικογένειες μεταναστών και ασυνόδευτων ανηλίκων. Ζητήθηκε όμως από την πλευρά της Εκκλησίας τα προγράμματα αυτά να τα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η Εκκλησία, από την αρχή τους μέχρι το τέλος (ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ;;; ΤΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΔΙΕΘΕΣΕ;;;). Επιπλέον συζητήθηκε και η δυνατότητα ένταξης αυτών των ανθρώπων που θα παραμείνουν εδώ στην Ελλάδα».

ΠΗΓΗ

Efi Efraimidou

…ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΤΟ 95% ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝΕ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ....ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟ;;; EXEI H ΣΟΜΑΛΙΑ ΠΟΛΕΜΟ;;; ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 95% ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ!! ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ…ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΤΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ;;; ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ ….ΤΟ 80% ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΕΝ…ΜΗΤΡΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΣΠΟΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ…ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ …ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ …ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ......ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΒΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ….

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!!! ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΝΟΗΣΤΕ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΤΕ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!! ΗΔΗ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΛΕΣΒΟΣ ΛΕΡΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ "ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ ΚΥΤ ΜΕ 2000 ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ 8000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!!! ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ "ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ" ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ. Ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ε Σ  ΘΕΣΕΙΣ!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ δες ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΚΛΠ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!! ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ!!!

ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΝΑ!!!

ΔΕΙΤΕ...ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΘΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!!!! ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΤΕ..... ΓΙ ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΙΩΠΗΛΑ.....ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ!!!!

ΠΗΓΗ




ΙΣΛΑΜ... ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ!

Σε βάθος χρόνου η υπογεννητικότητα μπορεί να εξαφανίσει σε μια χώρα τα ήθη και τα έθιμα τον πολιτισμό αλλά και τους Αυτόχθονες Ιθαγενείς της τους Γηγενείς της χώρας !!
Κάντε τον υπολογισμό.....αν σήμερα τα ζευγάρια των Ελλήνων με το ζόρι κάνουν ένα παιδί (και είναι και φορολογούμενο...) και οι λαθροεισβολείς μουσουλμάνοι κάνουν 5-6 παιδιά (και επιδοτούμενα...)

Υπολογίστε μόνοι σας ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΝΩΘΟΥΜΕ!!

ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ Ε Λ Λ Α Σ ΠΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!!


Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 50% ΚΑΙ ΑΝΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ 50,01 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.


ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.


ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΒΑΒΑΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΝΑ ΑΠΑΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΠΑΝ ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ. 
Δες ΥΠΗΚΟΟΣ Ή ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ;; Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΥΠΗΚΟΟΥ ΦΕΚ Α 2 ΤΟΥ 1833 "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ"
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ....ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ ΜΑΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥΣ..


ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ...ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ


ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ Π Ο Τ Ε !!!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:





Δεν υπάρχουν σχόλια