ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΑΦΝΗ ΚΑΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕΡΙΜΝΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ;


  ΔΑΦΝΗ ΚΑΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕΡΙΜΝΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ;
Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΑΦΝΗ ΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Έως σήμερα, περιμένουμε από τους υπουργούς τουρισμού να αποδεχθούν, την ανάλυση της νομοθεσίας και του Συντάγματος, όπου καθιστά τους ΑΜΕΑ ως κοινωνική υπόθεση, που χρήζει παρέμβασης στις δομές και τις λειτουργίες που αρμόζουν στην αρμονική καθημερινή ζωή. Ακόμη όμως εξακολουθεί να γίνεται αντιληπτή ως μια ιατρική κατηγορία που χρήζει φιλανθρωπικής και όχι δικαιωματικής παρέμβασης. Εκτός από προσωπικότητες που αποτελούν εν δυνάμει καταναλωτές, είναι και φυσικά πρόσωπα που η δράση τους προσδιορίζεται δικαιωματικά από το σύνολο των διατάξεων που διέπουν την έννομη τάξη των Κρατών που εμπλέκονται στις τουριστικές δραστηριότητες. Εν τέλει, ο τουρισμός δεν αφορά μόνο οικονομικά ζητούμενα, αλλά ενεργούς πολίτες, με κοινωνική δράση. Επομένως, το σύνολο των αρχών που αναμένει μια κοινωνία να διέπουν τη λειτουργία της, οφείλει να εφαρμόζεται χωρίς εκπτώσεις και στον τουρισμό. Η Υποψήφια βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, με την Ελλήνων Συνέλευσις Δάφνη Καγιά, Στο ΑΡΓΩ WEB TV "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" με τον Ευάγγελο Ιορδανίδη, καλεί όλους τους ανθρώπους του τουρισμού, να συμμετέχουν, να ενωθούν, να γνωρίσουν την ιδανική Ελλήνων Πολιτεία, δομημένη με Αξίες, Αρχές και νόμους υπέρ του πολίτη. Ως εν δυνάμει υγιείς, επαγγελματίες, ιδιώτες, τουρίστες, φυσικά πρόσωπα.


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΑΦΝΗ ΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.


E-MAIL: dafnekagia@gmail.com, ΚΙΝ. 6975890590 Ε.ΣΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2, ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 39 ΤΗΛ. 2314310159 (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : https://www.artemis-sorras.gr/

               BLOGGER ΠΕΡΣΕΦΒΝΗ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

       ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ

                   ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ

                     ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια