ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΔΡΟΜΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Η απαξίωση του πολίτη γίνεται εμφανής από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει βιώνοντας μέσα σε μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον το οποίο έχει διαμορφωθεί άναρχα και χωρίς πραγματικό σχέδιο. Δρόμοι γεμάτοι λακούβες, πεζοδρόμια κατεστραμμένα - όσα υπάρχουν - διότι τα περισσότερα είναι ανύπαρκτα. Τα νομοθετήματα και τα διατάγματα ενώ μοιάζουν να έχουν γίνει για τους πολίτες τελικά αποδεικνύεται ότι εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Ήρθε η ώρα εμείς οι Έλληνες να πάρουμε την διαχείριση της πατρίδας μας στα χέρια μας και να εγκαθιδρύσουμε ξανά και πάλι την αληθινή δημοκρατία που δεν έχει κόμματα και διαχωρισμούς, αλλά έχει μόνο δημόσια διοίκηση με συγκεκριμένα πρωτόκολλα που είναι το ελλάνιο αξιακό σύστημα μας.


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : https://www.artemis-sorras.gr/

               BLOGGER ΠΕΡΣΕΦΒΝΗ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

       ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ

                   ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ

                     ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια