ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι σπουδαίοι αποστολείς, το Τάγμα των Ιησουιτών, η πραγματική καθολική εκκλησία τις δυνάμεις που δεν θέλουν να βλέπετε. The great decivers,The Jesuit Order, the real Catholic church the powers that be dont want you to see.

Οι σπουδαίοι αποστολείς, το Τάγμα των Ιησουιτών, η πραγματική καθολική εκκλησία τις δυνάμεις που δεν θέλουν να βλέπετε.

The great decivers,The Jesuit Order, the real Catholic church the powers that be dont want you to see.

Στη Ρώμη, η Εταιρεία του Ιησού - μια Ρωμαιοκαθολική ιεραποστολική οργάνωση - λαμβάνει το χάρτη της από τον Πάπα Παύλο Γ '. Το τάγμα των Ιησουιτών έπαιξε σημαντικό ρόλο στην Αντιμεταρρύθμιση και τελικά πέτυχε τη μετατροπή εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο στον Καθολικισμό.

Το κίνημα των Ιησουιτών ιδρύθηκε από τον  Ignatius de Loyola , έναν Ισπανό στρατιώτη που έγινε ιερέα, τον Αύγουστο του 1534. Οι πρώτοι Ιησουίτες - ο Ιγνάτιος και έξι μαθητές του - έδωσαν όρκους φτώχειας και αγνότητας και σχεδίασαν να εργαστούν για τη μεταστροφή των Μουσουλμάνων. Εάν το ταξίδι στους Αγίους Τόπους δεν ήταν δυνατό, ορκίστηκαν να προσφερθούν στον πάπα για αποστολικό έργο. Ανίκανοι να ταξιδέψουν στην  Ιερουσαλήμ  λόγω των τουρκικών πολέμων, πήγαν στη Ρώμη για να συναντηθούν με τον πάπα και να ζητήσουν άδεια για να σχηματίσουν μια νέα θρησκευτική τάξη. Τον Σεπτέμβριο του 1540, ο Πάπας Παύλος Γ 'ενέκρινε το περίγραμμα του Ιγνάτιου για την Εταιρεία του Ιησού και γεννήθηκε το τάγμα των Ιησουιτών.

Υπό τη χαρισματική ηγεσία του Ιγνάτιου, η Εταιρεία του Ιησού αναπτύχθηκε γρήγορα. Οι Ιησουίτες ιεραπόστολοι έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Αντιμεταρρύθμιση και κέρδισαν πίσω πολλούς από τους Ευρωπαίους πιστούς που είχαν χαθεί από τον Προτεσταντισμό. Κατά τη διάρκεια της ζωής του Ιγνάτιου, οι Ιησουίτες στάλθηκαν επίσης στην Ινδία, τη Βραζιλία, την περιοχή του Κονγκό και την Αιθιοπία. Η εκπαίδευση ήταν ύψιστης σημασίας για τους Ιησουίτες, και στη Ρώμη ο Ιγνάτιος ίδρυσε το Ρωμαϊκό Κολλέγιο (αργότερα ονομάστηκε Γρηγοριανό Πανεπιστήμιο) και το Γερμανικό, ένα σχολείο για Γερμανούς ιερείς. Οι Ιησουίτες είχαν επίσης πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως μία για πρώην ιερόδουλες και μία για προσηλυτισμένους Εβραίους. Όταν ο Ιγνάτιος ντε Λογιόλα πέθανε τον Ιούλιο του 1556, υπήρχαν περισσότεροι από 1.000 Ιησουίτες ιερείς.

Τείχος δαιμονικών δυνάμεων.
Το κεφάλι των φιδιών.

Τον επόμενο αιώνα, οι Ιησουίτες δημιούργησαν υπουργεία σε όλο τον κόσμο.

Οι «μαύρες ρόμπες», όπως ήταν γνωστές στην ιθαγενή Αμερική, προηγήθηκαν συχνά των άλλων Ευρωπαίων στη διείσδυσή τους σε ξένες χώρες και κοινωνίες.

Η ζωή ενός Ιησουίτη διέθετε έναν τεράστιο κίνδυνο και χιλιάδες ιερείς διώχθηκαν ή σκοτώθηκαν από ξένες αρχές εχθρικές προς την αποστολή μεταστροφής τους.

Ωστόσο, σε ορισμένα έθνη, όπως η Ινδία και η Κίνα, οι Ιησουίτες ήταν ευπρόσδεκτοι ως άνθρωποι της σοφίας και της επιστήμης.

Με την άνοδο του εθνικισμού τον 18ο αιώνα, οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες κατέστειλαν τους Ιησουίτες και το 1773 ο Πάπας Κλήμης XIV διέλυσε την τάξη υπό την πίεση των μοναρχών των Βουρβόνων. Ωστόσο, το 1814, ο Πάπας Πίος VII ενέδωσε στη λαϊκή απαίτηση και επανίδρυσε τους Ιησουίτες ως τάξη, και συνέχισαν το ιεραποστολικό τους έργο μέχρι σήμερα. Ο Ιγνάτιος ντε Λογιόλα αγιοποιήθηκε ως καθολικός άγιος το 1622.

Η βασίλισσα μέλισσα, τόμος 16, αριθμός 23, 21 Νοεμβρίου 1894 

Περιηγηθείτε σε αυτόν τον τίτλο PDF αυτού του τεύχους (12,28 MB)Κλειδωμένο

Ακραίος Όρκος των Ιησουιτών

Ακραίος Όρκος των Ιησουιτών

___ τώρα είμαι iu-ence του AlmighUL-God. η \ Παναγία Μύρι, ο Μιχαήλ, ο αρχάγγελος, ο άγιος Ιωάννης * ο Βαπτιστής, ο άγιος αποατλ. 8u- 1 peiior General of the Society of 1 JesiiH, που ιδρύθηκε από τον Άγιο Ιγνάτιο Λογιόλα στην περιποίηση του Παύλου και συνεχίστηκε μέχρι σήμερα, από τη μήτρα της παρθένου, ip*trix του GoJ.

ami το -καλάμι του Ιησού Χριστού, δηλώστε και ορκιστείτε ότι η αγιότητά του ο πάπας είναι ο αντιπρόσωπος του Χριστού και είναι ο μόνος επικεφαλής της καθολικής ή καθολικής εκκλησίας, σε όλη τη γη · και χάρη στα κλειδιά της δέσμευσης και της απώλειας της εξουσίας να καθαιρέσουν αιρετικούς βασιλιάδες, πρίγκιπες, κράτη, κοινοπραξίες και κυβερνήσεις, όλα παράνομα χωρίς την ιερή επιβεβαίωσή του και μπορεί να καταστραφούν με ασφάλεια.

Ως εκ τούτου, με τη μέγιστη δυνατή δύναμη υπερασπίζομαι αυτό το δόγμα και το δικαίωμα και το έθιμο της αγιότητάς του ενάντια σε όλους τους σφετεριστές της αιρετικής διαμαρτυρητικής αρχής, ιδίως στη Λουθηρανική Εκκλησία της Γερμανίας, την Ολλανδία, τη Σουηδική Δανία και τη Νορβηγία και τώρα προσποιητές αρχές και εκκλησίες, της Αγγλίας και της Σκωτίας και των υποκαταστημάτων της ίδιας που ιδρύθηκαν στην Ιρλανδία και στην ήπειρο της Αμερικής, και όλοι οι πιστοί, ως προς το ότι είναι σφετερισμένοι και αιρετικοί, αντιτίθενται στην ιερή Μητέρα Εκκλησία της Ρώμης.

Παραιτούμαι τώρα και αποποιούμαι κάθε πίστη σε οποιονδήποτε αιρετικό βασιλιά, πρίγκιπα ή κράτος που ονομάζεται προτεστάντης ή φιλελεύθερος, ή υπακοή σε οποιονδήποτε από τους νόμους, δικαστές ή αξιωματικούς τους. Το ido δηλώνει περαιτέρω ότι το δόγμα των Εκκλησιών της Αγγλίας και της Σκωτίας, των Καλβινιστών, των Ουγενότων και άλλων για το «όνομα της προτεστάντας ordkiberata» είναι καταδικαστέο και οι ίδιοι θα καταραστούν που δεν θα εγκαταλείψουν το ίδιο.

Το Οφείλω να δηλώσω ότι θα βοηθήσω, θα βοηθήσω και θα συμβουλέψω όλους ή οποιονδήποτε από τους πράκτορες της αγιότητάς του, σε οποιοδήποτε μέρος όπου κι αν βρίσκομαι, στην Ελβετία Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Σουηδία, Nbrway, Αγγλία, Ιρλανδία ή Αμερική, σε οποιοδήποτε άλλο βασίλειο ή έδαφος θα έρθω και θα κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου για να εξοντώσω τα αιρετικά προτεσταντικά ή φιλελεύθερα δόγματα και να καταστρέψω όλες τις υποκριτικές δυνάμεις τους, βασιλικές ή «ολότελα».

Υπόσχομαι περαιτέρω και δηλώνω ότι, παρ 'όλο που έχω απαγορευτεί να υποθέσω ότι οποιαδήποτε θρησκεία αιρετική για τη διάδοση του συμφέροντος της Μητέρας Εκκλησίας/fb κρατά από καιρό σε καιρό μυστικά και ιδιωτικά όλα τα συμβούλια των υπαλλήλων, όπως μου εμπιστεύονται, και όχι τη δημοσιοποίηση , άμεσα, με λέξη, γραφή ή με όποιες συνθήκες, αλλά να εκτελέσουμε όλα αυτά που θα προταθούν. με χρέωση iu, ή που μου ανακαλύφθηκε από εσάς τον φανταστικό πατέρα μου, ή οποιοδήποτε από αυτό το ιερό μοναστήρι.

Υπόσχομαι περαιτέρω και δηλώνω * ότι δεν θα έχω καμία γνώμη ή θέληση για τη δική μου ή οποιαδήποτε ψυχική επιφύλαξη, ακόμη και ως πτώμα ή πτώμα (perinde ac cadaver), αλλά θα υπακούσω ανεπιφύλακτα σε κάθε εντολή που θα λάβω από ανώτεροι στην πολιτοφυλακή του • ο Πάπας ήχος του Ιησού Χριστού Ότι θα πάω σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου όπου κι αν με στείλουν,. στις κατεψυγμένες περιοχές του Βορρά τα φλεγόμενα ραντ των ερήμων της Αφρικής ή της ζούγκλας της Ινδίας, στα κέντρα του πολιτισμού της Ευρώπης ή στα άγρια ​​καταδιώξεις των βάρβαρων αγρίων της Αμερικής, χωρίς να μουρμουρίζουν, ή να λεηλατούν, και θα υποτακτική iu όλα όσα μου ανακοίνωσαν.

Εξάλλου, υπόσχομαι και δηλώνω ότι, όταν μου δοθεί η ευκαιρία, θα κάνω και θα διεξάγω αδυσώπητο πόλεμο, κρυφά ή φανερά, εναντίον όλων των αιρετικών, των Πιοτεστάντων και των Φιλελευθέρων, όπως μου ζητείται να τους τρώω από το πρόσωπο ολόκληρης της γης, και αυτό £ δεν, δεν θα κάνω ούτε agersex ούτε κατάσταση και ότι θα κρεμάσω, θα κάψω, θα βάλω, θα βράσω, θα πετάξω, θα στραγγαλίσω και θα θάψω ζωντανούς αυτούς τους διαβόητους αιρετικούς, θα σκίσω το στομάχι και τις μήτρες των ~ γυναικών και θα συντρίψω τα κεφάλια των βρεφών τους. τα τείχη προκειμένου να εκμηδενίσουν την εκτελέσιμη φυλή τους.

Ότι όταν το ίδιο δεν γίνεται ανοιχτά, θα χρησιμοποιήσω κρυφά το bnllet, ανεξάρτητα από την τιμή, την τάξη, την αξιοπρέπεια ή την εξουσία του προσώπου ή των προσώπων, όποια και αν είναι η ζωή τους, δημόσια ή ιδιωτικά « οποιαδήποτε μελωδία δεν πρέπει να <κατευθύνεται για να κάνει>> οποιονδήποτε hg «» td του Πάπα ή ανώτερο της αδελφότητας του ιερού παχύτερου του Hofiety του Ιησού.

Προς επιβεβαίωση του οποίου αφιερώνω τη ζωή μου, «μέσα, αούλ και όλες τις σωματικές μου δυνάμεις», και με το tUia στιλέτο, το οποίο τώρα λαμβάνω, θα εκφράσω το όνομά μου, γραμμένο στο αίμα μου, σε μαρτυρία αυτού. και αν αποδειχτώ ψευδής ή αδυνατίσω στην αποφασιστικότητά μου, ας αδράξουν οι αδελφοί μου και οι στρατιώτες της πολιτοφυλακής του Πάπα να μου κόψουν τα πόδια μου, και ο λαιμός μου από αυτί σε αυτοκίνητο, άνοιξε την κοιλιά μου και κάηκε εκεί, με όλη την τιμωρία που μπορεί να κατηγορηθεί επάνω μου στη γη και η ψυχή μου να βασανιστεί από δαίμονες σε αιώνια καμπάνα για πάντα.

Όλα αυτά*. ορκιστείτε για την ευλογημένη τριάδα, το ευλογημένο μυστήριο, το οποίο τώρα παίρνω για να λάβω, για να τελέσω, και να λαδώσω το μέρος μου για να το κρατήσω. και να αποκαλέσετε το ουράνιο ανίλιο λαμπρό μέρος του ουρανού για να γίνουν μάρτυρες αυτών των πραγματικών προθέσεων, για να τηρήσω αυτόν τον όρκο μου. 111 μαρτυρία του παρόντος, 1 πάρτε αυτή την πιο αγία και ευλογημένη ευκλείστη του ευκλείστη, και χωρίς να το παραδεχτώ, με το όνομά μου γραμμένο με τη μύτη αυτού του στιλέτου, βουτηγμένο στο δικό μου αίμα, και σφραγίδα «στο πρόσωπο αυτής της ιερής μονής.

[Λαμβάνει τη γκοφρέτα από την '* η ανώτερη μονάδα γράφει hisnnme wifch-! το σημείο του στιλέτου του, βουτηγμένο μέσα, το ίδιο του το αίμα, βγαλμένο από πάνω από το κόλπο. Μπορεί οποιοδήποτε ταχυδρομείο που δίνει αυτόν τον όρκο να δέσει έναν πραγματικό Αμερικανό Πολίτη. *

https://www.coloradohistoricnewspapers.org/?a=d&d=QUB18941121-01.2.41&e=——-en-20–1–img-txIN%7ctxCO%7ctxTA——–0—–

Οι Ιησουίτες: Η κοινωνία του Ιησού και η προδοσία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

Του Μαλάχι Μάρτιν

Συνιστάται: 2 Μαρτίου 2020

Οι Ιησουίτες: Η κοινωνία του Ιησού και η προδοσία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας , του Μαλάχι Μάρτιν. Σε μια εποχή που ορισμένα δημόσια σχολεία αρνούνται να διδάξουν καθόλου στο όνομα της «ισότητας» (όπως  αναφέραμε την περασμένη εβδομάδα), αυτό το βιβλίο είναι τόσο επίκαιρο σήμερα όσο και όταν πρωτοδημοσιεύτηκε το 1988. Ο Μάρτιν αρχικά χειροτονήθηκε ως Ιησουίτης ιερέας - έγινε Καθηγητής Παλαιογραφίας στο Ποντιφικό Βιβλικό Ινστιτούτο του Βατικανού. Από το 1958 υπηρέτησε ως γραμματέας του Καρδινάλου Μπέα κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για τη Δεύτερη Σύνοδο του Βατικανού, οπότε η γνώση του για τους Ιησουίτες και την εσωτερική ιστορία αυτής της σημαντικής ομάδας ήταν απαράμιλλη. (Απογοητευμένος από τις μεταρρυθμίσεις, ζήτησε να απαλλαγεί από ορισμένους όρκους του Ιησουίτες το 1964.) Ο Μάρτιν κάνει μια πειστική υπόθεση για το πώς οι Ιησουίτες χρησιμοποίησαν λατρευτικήανανέωση της έννοιας του ρωμαιοκαθολικού λεξιλογίου, όπως η εξίσωση του κακού με τον καπιταλισμό. επέτρεψε στην ομάδα να γίνει ουσιαστικά μια μαρξιστική αποσπασματική ομάδα σε άμεση αντίθεση με τις προσπάθειες του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β 'να ξεπεράσει τα κακά του κομμουνισμού, ιδιαίτερα στη Νότια Αμερική. 

Δείτε επίσης  Perfect Peril: Christian Science and Mind Control  για ένα άλλο παράδειγμα του πώς οι λατρείες επαναπροσδιορίζουν σημαντικές λέξεις, έτσι ώστε όταν νομίζετε ότι συζητάτε τις ίδιες ιδέες, στην πραγματικότητα δεν το κάνετε - καθιστώντας τον προγραμματισμό λατρείας ακόμη πιο δύσκολο. Οι απόψεις του Μάρτιν πρέπει να ληφθούν ως στιγμιότυπο του πλαισίου της εποχής και των δικών του πεποιθήσεων, αλλά οι προσεκτικές προσπάθειές του να είναι αντικειμενικές περιέχουν πολλά που αξίζει να προβληματιστούμε.

Αυτοκρατορικό κράτος Χριστιανικό διαμαρτυρόμενο Αυτοκρατορικό στέμμα.

Η Βασίλισσα της Αγγλίας πρόδωσε τη χριστιανική προτεσταντική θρησκεία

Κάποιος πρέπει να θέσει το μεγάλο ερώτημα εδώ.

Τι κάνει μια διαμαρτυρόμενη χριστιανή βασίλισσα να σκέφτεται τον παπικό της καθολικής εκκλησίας χμμμ.

Η απάντηση σε αυτό είναι εύκολη, η Καθολική εκκλησία της Ρώμης κατέλαβε εκ νέου τις προτεσταντικές αυτοκρατορικές περιοχές της Κοινοπολιτείας μαζί με όλα τα περιουσιακά της στοιχεία και τα ζωντανά πέλματα.

Το ρωσικό καθολικό στέμμα του Αγίου Έντουαρντς

Η μεταρρύθμιση έφερε σε εμάς τους ελεύθερους ανθρώπους την ελευθερία από τα χέρια της Ρώμης μόνο για να αφαιρεθεί ή να αρνηθεί ξανά την ελευθερία αυτή από τυράννους και δαιμονικές οντότητες της καθολικής εκκλησίας.

Συζητήσαμε τον πόλεμο των δύο κορωνών σε άλλο άρθρο προηγουμένως.

Αν κάποιος αφιερώσει χρόνο για να ερευνήσει, θα βρει και θα τοποθετήσει ξανά όλα τα διάσπαρτα εικονοστοιχεία του πίνακα, μπορεί να δει καθαρά ολόκληρο τον πίνακα.

Alwaysταν πάντα ένας πόλεμος για την ψυχή σου.

Είστε το εμπόρεμά τους μέχρι να ξυπνήσετε για το παράπτωμα.

Ξεπουληθήκαμε από αυτούς που εμπιστευόμασταν.

Οι απατεώνες έχουν εξαπατήσει πολλούς πηγη

Jesuit order established

In Rome, the Society of Jesus—a Roman Catholic missionary organization—receives its charter from Pope Paul III. The Jesuit order played an important role in the Counter-Reformation and eventually succeeded in converting millions around the world to Catholicism.

The Jesuit movement was founded by Ignatius de Loyola, a Spanish soldier turned priest, in August 1534. The first Jesuits–Ignatius and six of his students–took vows of poverty and chastity and made plans to work for the conversion of Muslims. If travel to the Holy Land was not possible, they vowed to offer themselves to the pope for apostolic work. Unable to travel to Jerusalem because of the Turkish wars, they went to Rome instead to meet with the pope and request permission to form a new religious order. In September 1540, Pope Paul III approved Ignatius’ outline of the Society of Jesus, and the Jesuit order was born.

Under Ignatius’ charismatic leadership, the Society of Jesus grew quickly. Jesuit missionaries played a leading role in the Counter-Reformation and won back many of the European faithful who had been lost to Protestantism. In Ignatius’ lifetime, Jesuits were also dispatched to India, Brazil, the Congo region, and Ethiopia. Education was of utmost importance to the Jesuits, and in Rome Ignatius founded the Roman College (later called the Gregorian University) and the Germanicum, a school for German priests. The Jesuits also ran several charitable organizations, such as one for former prostitutes and one for converted Jews. When Ignatius de Loyola died in July 1556, there were more than 1,000 Jesuit priests.

The snakes head.

During the next century, the Jesuits set up ministries around the globe.

The “Black-Robes,” as they were known in Native America, often preceded other Europeans in their infiltration of foreign lands and societies.

The life of a Jesuit was one of immense risk, and thousands of priests were persecuted or killed by foreign authorities hostile to their mission of conversion.

However, in some nations, such as India and China, the Jesuits were welcomed as men of wisdom and science.

With the rise of nationalism in the 18th century, most European countries suppressed the Jesuits, and in 1773 Pope Clement XIV dissolved the order under pressure from the Bourbon monarchs. However, in 1814, Pope Pius VII gave in to popular demand and reestablished the Jesuits as an order, and they continue their missionary work to this day. Ignatius de Loyola was canonized a Catholic saint in 1622.

Extreme Oath of the Jesuits

___ i now iu – ence of AlmighUL-God. the \ Virgin Miry, the bleeeetl Michael, the archangel, the bleaaed St. John * the Baptist, the holy apoatlee 8t » Peter and St. Paul and the Mints } and aacred hosts of heaven, and to you, my ghostly father, the 8u- 1 peiior General of the Society of 1 JesiiH, founded by St Ignatius Loyola in the poutification of Paul the continued to the present, do by the \ womb of the virgin,ip*trix of GoJ.

ami the. – rod of Jesus Christ, declare and swear that his holiness the pope is Christ’s vice-gerent and is the only head of the Catholic or Universal church, throughout the earth; and by virtue of the keys of binding and losing hath power to depose heretical kings, princes, states, commonwealths and governments, all being illegal without his sacred confirmation and may be safely destroyed.

Therefore, to the utmost,of-iny power I wiU defend this doctrine and his holiness’ right and custom against all usurpers of the heretical protestsnt authority whatsoever, especially the Lutheran Church of Germany, Holland, Swec’en Denmark and Norway and the now pretended authorities and churches, of England and Scotland and the branches of the same established in Ireland and on the continent of America, and all adherer ts, in regard that they be usurped and heretical, opposing the sacred Mother Church of Rome.

I do now renounce and disowp any allegiance to any heretical king, prince or state named protestant or liberal, or obedience to any of their laws, magistrates or officers. ido further declare that the doctrine of the Churches of England and Scotland, of the Calvinists, Huguenots and others of the ” name of Protestant ordkiberata, to be damnable and they themselves to be damned who will not forsake the same.

 I do fufcber declare that I will help, assist and advise all or any of his holiness’ agents, in any place wherever I shall be, in Switzerland Germany, Holland, Denmark, Sweden, Nbrway, England, Ireland or America, ot any other kingdom or territory I shall come to, and do my utmost to extirpate the heretical Protestant or Liberal doctrines, and to destroy all their pretended-powers, regal~or~ottrer-‘ wise.

I do further promise and declare that, uotwithsauding I am dispensed with to assume any religion heretical for the propagation of the Mother Church’s interest/fb keep secret and private all liet agents’ councils from time to time, as they entrust me, and not divulge, directly, by word, writing or circumstances whatever, but to execute all -that shall be proposed. given iu charge, or discovered unto me by you my ghostly father, or any of this sacred convent.

I do further promise and declare * that 1 wilt have no opinion or will of my own or any mental reservation whatsoever, even as a corpse or cadaver ( perinde ac cadaver), but will unhesitatingly obey each and every command that I may receive from my superiors in the militia of • the Pope aud of Jesus Christ That I will go to any part of the world whithersoever I may be sent, . to the frozen regions of the North the burning rands of the deserts of Africa or the jungles of India, to the centers of civilization of Europe, or to the wild haunts of the barbarous savages of America, without murmuring, or lepining, and will be submissive iu all things whatsoever communicated to me.I do furthermore promise and declare that I will when opportunity presents, make and wage relentless war, secretly or openly, against all heretics, Piotestants and Liberals as I am directed to do to eatiripate them from the face of he whole earth, and that £ will, ■pare neither agersex or condition and that I will hang, burn, watte, boil, flay, strangle and bury alive these infamous heretics, rip np the stomach and wombs of the~women and crush their infants* heads . the walls in order to annihilate their execrable race.

That when the same oannot be done openly, I will secretly use the bnllet, regardless of the honor,’-rank, 9 dignity or authority of the person or persons whatever may be their • ffqgdßhm in life, either public or private « I at any tune nay be < ~ -directed to do l>y any hg«»t of thd Pope or suporior of tlie brotherhood of the holy fattier of the Hofiety of Jesus.

In confirmation of which T hereby dedicate my life,’in, aoul and all my corporal powers, and with tUia dagger, which I now receive,l ‘will aubacribo my name, written in my blood, in testimony thereof; and should I prove false or weaken in my determination may my brethren and fellow soldiers of the militia of the Pope cut off my haiidH anil feet, and my throat from ear to car, tiiy belly opened and bulpliur burned therein, with all the punishment that can be indicted upon me on earth, and my soul be tortured by demons iu an eternal bell forever.

All of which I*. do swear by the blessed trinity, the blessed sacrament, which I uni now to receive, to perform, and oil my part to keep iuv-iolably; and do call the the heavenly anil glorious lioßt of heaven to witness thAso’ fny real intentions, to keep this my oath. 111 testimony hereof, 1 take this most holy and blesßeiljscrnEUeivt of the eucliarist, and witneas the same further, with my name written with the point of this dagger, dipped in my own blood, and seal ’ in the face of this holy convent.

[He receives the wafer from the ‘* superior unit writes hisnnme wifch- ! the point of his dagger, dipped in , his own blood, taken from over the henrt. | Can any mail who takea this oath tie a true American Citizen. *

https://www.coloradohistoricnewspapers.org/?a=d&d=QUB18941121-01.2.41&e=——-en-20–1–img-txIN%7ctxCO%7ctxTA——–0—–

The Jesuits: The Society of Jesus and the Betrayal of the Roman Catholic Church

By Malachi Martin

Recommended on: 2nd March 2020

The Jesuits: The Society of Jesus and the Betrayal of the Roman Catholic Church, by Malachi Martin.  At a time when some public schools are refusing to teach at all in the name of “equity,” (as we mentioned last week), this book is as topical today as when it was first published in 1988.  Martin was originally ordained as a Jesuit priest—he became Professor of Palaeography at the Vatican’s Pontifical Biblical Institute. From 1958 he served as secretary to Cardinal Bea during preparations for the Second Vatican Council, so his knowledge of the Jesuits and the inside history of this important group was unparalleled. (Disillusioned by reforms, he asked to be released from certain of his Jesuit vows in 1964.) Martin makes a convincing case for how the Jesuits used cult-like revamping of the meaning of Roman Catholic vocabulary, such as equating evil with capitalism, that allowed the group to essentially become a Marxist splinter group in direct opposition to Pope John Paul II’s attempts to overcome the evils of communism, particularly in South America. As Martin notes: “Cleverly used, the new ‘theological’ lexicon not only justifies but mandates the use of any means—including armed violence, torture, violation of human rights, deceptions, and deep alliances with professedly atheistic and antireligious forces such as the USSR and Castro’s Cuba—in order to achieve the ‘evolution’ of Marxism and its promise of material success.” 

See also Perfect Peril: Christian Science and Mind Control for another example of how cults redefine important words so that when you think you are discussing the same ideas, you actually aren’t—making cult deprogramming all the more difficult. Martin’s views must be taken as a snapshot of the context of the time and his own beliefs, but his careful attempts to be objective contain much worth pondering.

The Queen of England betrayal of Christian protestant religion

One must ask the big question here indeed.

What is a protestant Christian Queen doing pondering to the papal of the Catholic church hmmm.

The answer to that is an easy one , the Catholic church of Rome has re-occupied our protestant Imperial crown realms of the commonwealth along with all its assets and living

Reformation brought we the free people the freedom from Romes cluctches only to have that freedom removed or denied again by tyrants and demonic entities of the Catholic church.

We discussed the war of the two crowns in another article previously.

If one takes the time to research find and place all the scattered pixals of the painting back together one can then see the entire painting clearly.

Its always been a war for you’re soul .

You are their commodity until you awaken to the trespass.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ. 











BLOGGER ΠΕΡΣΕΦΒΝΗ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια