ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΣΙΡΑΛΙΔΗΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΣΙΡΑΛΙΔΗΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΙΧΡΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ.


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΣΙΡΑΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Σχεδόν κατά 110.000 αυξήθηκαν οι άνεργοι στην χώρα μας μέσα σε ένα μήνα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας του ΟΑΕΔ για τον Νοέμβρη του 2020. Έτσι συνολικά οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβρη ανήλθαν σε 1.153.434.

Συγκεκριμένα οι άνεργοι το Νοέμβρη του 2020 αυξήθηκαν κατά 109.726 ή κατά +10,51%, σε σχέση με τον Οκτώβρη του 2020 που ήταν 1.043.709.

Το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία), για τον μήνα Νοέμβρη 2020, ανήλθε σε 1.104.417 άτομα. Ενώ το σύνολο των εγγεγραμμένων λοιπών (μη αναζητούντων εργασία), για τον μήνα Νοέμβρη 2020, ανήλθε σε 49.017 άτομα.

Το σύνολο των επιδοτούμενων ανέργων, για τον μήνα Νοέμβρη 2020, (αφορά τον αριθμό των δικαιούχων που πληρώθηκαν εντός του αντίστοιχου μήνα) ανέρχεται σε 150.862 άτομα. Δηλαδή το επίδομα ανεργίας λαμβάνει μόλις σχεδόν 1 στους 8 ανέργους.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ. 








Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ



BLOGGER ΠΕΡΣΕΦΒΝΗ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια