ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑ, ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΛΕΚΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ

Δημοσιεύτηκε στις 30 Απρ 2019

Οι ντόπιοι στο Mindanao ανακάλυψαν πανοπλία το 2018 ενός τύπου που δεν είχαν ξαναδεί. Τι θα μπορούσαν να μας πουν αυτά τα αντικείμενα μιας μακρινής εποχής για την ιστορία μας και τους λαούς που αντιμετώπισαν οι πρόγονοί μας;

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ !!!!

Ο Φίλιππος , αλλά και όλοι οι Έλληνες γνώριζαν ποιοί ήταν οι “βάρβαροι” ! Γιατί εκείνοι είχαν καταφέρει από παλαιά με δόλο να χωθούν στην Βαβυλώνα , την μεγάλη πόλη των παμπάλαιων Ελλήνων που κυριαρχούσε σε όλη την Ασία ! 

{…Αμφί δε νεκρώ Αστέριος Δικαίος… 
…Και τότε Βάκχος έθηκε ποδών ταχύτητος αγώνας , πρώτο αθλητήρι τίθει κειμήλια νίκης αργύριον κρατήρα… Δευτέρω απήσατο θεσσαλικόν Ίππον και πημάτων ξίφος… 
Νεκρός ενθάδε κείται Κνώσιος Ινδοφόνος , βρομίου ούναθλος Οφέλτης…}

ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΑΧΑΙΩΝΠολύ πριν εμφανιστούν εκείνοι οι βάρβαροι “ερχόμενοι εξ ανατολών” , όλη η Οικουμένη ήταν Ελλάδα ! Ο πλανήτης όλος ήταν Ελλάδα ! Παμπάλαιες πόλεις όπως η Βύβλος που χτίστηκε από τον Κρόνο , η Νινευή που κτίστηκε από τον Νίνο , η Διονυσόπολις (Νύσα) στην Ινδία που κτίστηκε από τον Διόνυσο , που οι κάτοικοί της καλωσόρισαν τον Αλέξανδρο , δηλώνουν και βεβαιώνουν την ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ! 

Το ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν από την αρχή ο οργανισμός της κοινωνίας των Ελλήνων , από την εποχή των Ελλήνων Θεών ! 

“ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ” , “ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ΕΠΙ ΔΙΟΝΥΣΟΥ , “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΕΠΙ ΦΙΛΙΠΠΟΥ , ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ !

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ TΗN ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ Mr. SOEKARNO ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ –  ΚΑΙ Mr. ΜΑΟ TSE TUNG ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ… “YUNNAN AGREEMENT” !!!!!!!!!!!

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΙΑΠΩΝΙΑ (ΑΠΟ-ΙΩΝΙΑ) - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια