ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΩΝ (ΝΙΚΟΣ) Ο "ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ" ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ- ΗΤΑΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ

 


Ο "ΑΓΙΟΣ" ΝΙΚΩΝ Ο "ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ" Ο ΣΦΑΧΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΚΚΩΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ! ΗΤΑΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ
ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ....
ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΝ ΝΙΚΩΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΟΥΧΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΩΝΑ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΤΕ;
ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ;
ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ;
ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;
ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΣΑΣ; ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ;
ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΚΚΩΝΙΑ;
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ;
ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ; ΤΟΥΣ ΛΑΚΑΙΔΕΜΟΝΕΣ;
ΞΕΡΕΤΕ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ;;;;;;;;;
ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΟ ΤΟΠΟ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΠΑΡΤΑ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΠΟΛΥΟΥΧΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΟΗΤΗ;;;;;
ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ;
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΗΤΑΝ.
ΑΚΟΥΣΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
ΟΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΟΞΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΥΜΒΔΙΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΜΒΑΛΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ο ΝΙΚΩΝ Ο ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.
ΕΣΦΑΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ
ΕΣΦΑΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ
ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ.....
ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΔΟΞΑΖΕΤΕ..............

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
   ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90.7 FM 23.11.2018 ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ:
   https://www.youtube.com/watch?v=_oB3MQRw7ts&feature=share

ΠΗΓΗ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΟΣΟΥ:



ΝΙΚΩΝ Ο "ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ"
Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ


Ο «όσιος» Νίκων μεταφέρει τον λόγο του Ναζωραίου στους Έλληνες Εθνικούς της Λακωνίας (σχέδιο του Αποστόλου Βούλγαρη, 2001).

945 - 988 Ο αφιχθείς στην Λακωνική σκληρός Αρμένιος προσηλυτιστής Νίκων, ο αποκαλούμενος «Μετανοείτε», εκτός από την κατασφαγή των εν «Λακεδαιμονία» Ιουδαίων και των ανεπιδέκτων εκχριστιανισμού παγανιστών Σλάβων των πεδινών οικισμών της περιοχής εφρόντισε και για την εξολόθρευση των τελευταίων ιχνών της «αρχαίας ειδωλολατρίας» που, προστατευομένη υπό του δυσπροσίτου Ταϋγέτου, ελειτουργούσε ελευθέρως και απροσκόπτως υπό την ηγεσία του Έλληνος «Εφόρου των Εθνικών γαιών» και «Δουκός των Εθνικών», Αντιόχου , επιδείξασα μάλιστα εξαιρετική αφομοιωτική δύναμη, δεδομένου ότι οι συνοικήσαντες Μελιγγοί είχαν εξελληνισθεί πλήρως, όπως προείπαμε, «ουδέν ίχνος αφήσαντες της επί του Ταϋγέτου εξοικίσεως αυτών». 

Ο Αρμένιος προσηλυτιστής εξόντωσε με τα ίδια του τα χέρια τον  «φιλοδαίμονα» και «αλαζόνα» Αντίοχο, (την δολοφονία αυτή, ο βιογράφος του Νίκωνος την παρουσιάζει βεβαίως σαν... μεταθανάτιο θαύμα του «Οσίου» !), εθανάτωσε τους ιερείς και όλους τους «τολμητίες και θρασυκαρδίους» αμεταπείστους, αφού προηγουμένως, όπως φαίνεται εκ της λεγομένης «Διαθήκης» του, με αφορμή μία εκ των πολλών επιδημιών («θανατικών») της εποχής, παρεκίνησε εξ Αμυκλών τους επήλυδες χριστιανούς της περιοχής (ο ίδιος ο βιογράφος του ομολογεί στον «Βίο» του ότι επρόκειτο περί «των της Λακεδαίμονος εποίκων», 130 α 25), να κυνηγήσουν τους Ιουδαίους της περιοχής και να καταστρέψουν τους τελευταίους "Εθνικούς"( ως Εθνικούς ονομάτιζαν τους ¨Ελληνες) και τα  επί των  υψωμάτων πτωχικά Ιερά τους: «Εις τους οποίους εγώ αποκρίθηκα ότι επειδή και η οργή είναι θεϊκή, εσείς δεν έχετε πού να φύγετε, διατί ο Θεός όπου κατοικά εις τους ουρανούς κυριεύει και την Ανατολήν και την Δύσιν, και εις οποίον τόπον εσείς θέλετε υπάγηι, ευρίσκει σας. Όμως εσείς κάμετέ μου μίαν ομολογίαν ιδιόχειρον, ότι να μου υπακούσετε εις εκείνα οπού μέλλω να κάμω. Το οποίον είναι τούτο:  να ευγάλω  τους Εβραίους από μέσα από την χώραν, να υπάγουν έξω. Και τα μακελιά οπού είναι προς τον άγιον Επιφάνειον να τα χαλάσουν...» («Διαθήκη Νίκωνος», όπως εδημοσιεύθη στον «Νέο Ελληνομνήμονα», τεύχος 3.1906, με πολύ ενδιαφέρον το εντελώς άσχετο τρίτο πληθυντικό πρόσωπο που χρησιμοποιείται στο «να τα χαλάσουν»). 

Στην ίδια την πάλαι ποτέ  «κατείδωλον» Σπάρτη, έκτισε αμέσως μετά από όλα αυτά εκκλησία του «Σωτήρος Χριστού» επάνω στον ιερό λόφο του ιστορικού Ναού της Χαλκιοίκου Αθηνάς. Προηγουμένως μάλιστα, εξοντώθη («συνέβη και απέθανε») μυστηριωδώς ένας ακόμη Εθνικός (Έλληνας δλδ.) που τον εμπόδιζε να κτίσει την εκκλησία του  στον ιερό τόπο,  καθώς  και αναρίθμητες άλλες εκκλησίες επάνω σε άλλα Ιερά (ή χρησιμοποιώντας τα συντρίμμια τους ως δομικά υλικά, όπως λ.χ. στις εκκλησίες των Γερονθών). 

Ταυτοχρόνως, οι Βυζαντινοί ολοένα μετέφεραν και εγκαθιστούσαν στην πεδινή Λακωνική κατά ομάδες, επήλυδες χριστιανούς, για ν’ αλλοιώσουν την εθνική σύνθεση των εντοπίων.  

ΣΗΜ.: ΩΣ "ΕΘΝΙΚΟΥΣ" ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΟΝΟΜΑΤΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ
-----------------------------------------------------------------------



ΕΛΛΗΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια